torsdag, februari 05, 2009

b rör mig

Jag har precis kommit hem från att ha varit på en dansföreställning på Vara Konserthus - b rör mig av och med Gilda Stillbäck. En modern föreställning med inspiration av tango.

Jag kan inte påstå att jag älskar modern dans men visst berör den, även om jag bitvis funderar på vad hon tänkte när hon tog med det avsnittet. Fick jag bestämma så skulle de bara dansa. Men visst berör det.

Konserthuset delade ut en enkät om deras dansföreställningar och en fråga var vad man skulle vilja ha mer av i programmet. Spontant så skrev jag showdans eftersom det är det jag älskar att dansa..men så tänkte jag om. De har en bra mix av olika stilar och jag utsätts för så mycket härliga, förbryllande, glada, varma, goa intryck som jag aldrig skulle ha fått annars.

Och så ringde Sus och pratade en stund. Kul!

Inga kommentarer: