fredag, februari 27, 2009

En dag i storstaden

Idag har jag varit otroligt social. Först frukostmötet med marknadsföreningen där jag hade ett trevligt mingel och en bra serie presentationer från Business Region Göteborg.
Därefter tillbaka till stationen för att träffa Anette och lämna över lite grejor hon glömt på Älvkarleö.
Vidare en bit på Avenyn för att titta in hos Henrik och få några böcker som del av coachkursen.
Sedan en go promenad till Haga där jag hälsade på Johanna och Tintin. Vi pratade, åt indiskt till lunch, tog en promenad i solen och fikade på Chocolat, ett riktigt mysigt café. När vi gick genom Haga passerade vi Nöller och Nöller själv var där. Som del i sin affärsidé åker han runt på till exempel mässor som barista. Jag har träffat honom på flera mässor med AstraZeneca.
Nu är jag på ett fullsatt tåg på väg hem. Räknar med att de flesta stiger av i Alingsås.

Inga kommentarer: