onsdag, februari 11, 2009

Dalkullan är mobil

I måndags var jag ner till Jönköping och skaffade mig ett abbonemang hos 3. Jag ha funderat länge och väl. I och med att jag nu har företaget och det är med mobilen jag håller kontakt med mina kunder så kändes det bra att hitta ett abonnemang med fast kostnad. Och min Z600 börjar bli till åren, den stänger av sig ibland.

Så jag skaffade ett affärspaket med både fast pris på mobil och mobilt bredband. Sweet. Jag valde en vit Nokia E71. Janno har ju en sådan i jobbet och är väldigt nöjd med den. Egentligen vill jag ju ha en iPhone, men det abbonemanget är lite väl dyrt, plus att jag inte gillar att Telia har ensamrätt och så köpte jag ju en iPod Touch förra våren.

Pillade med telefonen lite under dagen igår. Ställde in e-post konton t ex. Tror jag kommer att gilla den. Dessutom har jag täckning i hela huset, jag behöver inte sitta klistrad vid fönstret i kontoret! Försökte få igång mobil-bloggning men Blogger svarade inte...

Idag testade jag modemet och ta mig sjutton om det inte funkade! Och jag kan till och med skicka SMS via det (vilket jag ju borde ha kunnat räkna ut eftersom det sitter ett SIM kort i den...).