torsdag, september 06, 2012

Dag 4

Igår tog jag en choklad/toffee till lunch. Inte min favorit, den äter jag helst inte igen. Till middag blev det grönsakssoppa. Den var däremot riktigt god. Och precis som sparris hade den bitar i sig.

Imorse provade jag vanilj och till min stora förvåning var den riktigt god.

Åkte in och tränade och kunde berätta för personalen att det gick bra och att jag inte var hungrig. Träningen gick riktigt bra. Det kändes i armmusklerna att jag målat men på löpbandet kunde jag återigen gå 10 minuter i 6,2 km/h fart.
Passade också på att köpa in maten för de kommande två veckorna.

Till lunch prövade jag en färdig flaska med mango/passionsfrukt. Det var inte en favorit heller. Slår vad om att chokladen är riktigt god.

Nu har jag för första gången fått kurr i magen så nu har kroppen gjort slut på glykogenlagret (socker) och börjar ta av fettdepåerna. Nu gäller det att dricka vatten och hålla sig sysselsatt för att inte falla för frestelsen att äta något - då stjälper jag hela processen och kroppen börjar om.

Inga kommentarer: