fredag, september 14, 2012

Höst med värme

Tittar ut på den första riktigt grå höstdagen medan tåget glider genom landskapet. Det blåser och regnar vilket gör att det ser ut som att hela världen rör sig i vågor.

Dramatiskt men också fascinerande.

Samtidigt får det mig att tänka på hur bra jag har det. Jag har tänkt mycket på det sedan jag fick förmånen att hänga med på Mpower (www.mpowersverige.se). Det projektet handlar ju om att ge unga tjejer redskap att kunna förändra sin omgivning till det bättre, att påverka så att samhället blir tryggare.

Jag kommer på mig med att ofta tänka på saker jag är tacksam över. Min älskade man. En trygg uppväxt på landet. Att jag alltid fått positivt stöd i alla projekt jag huvudlöst kastat mig in i och prövat mina förmågor. Alla goa människor jag känner och får förmånen att träffa. Att jag är frisk. Att jag har ett fantastiskt ställe att bo på. Att jag har ett jobb jag älskar.

Det finns mycket att vara tacksam över och det är gott påminna sig själv ibland.

Inga kommentarer: