onsdag, september 05, 2012

Dag 3

Fortfarande knorrar inte magen. Jag förstår inte. Men skönt. Får tänka extra på att inte låta fingrarna vandra ner i någon skål men har lyckats hittills.

Till lunch igår blev det en sparrissoppa - riktigt god och den hade sparrisbitar i så det blev lite tugga också. Till middag blev det en kycklingsoppa. Fast vart var kycklingsmaken? Gick OK att äta men definitivt inte lika god som den grillade kycklingen Janno åt...

Varje dag ska jag också äta 6 kapslar Omega och till varje måltid 2 tsk psylliumfröskal upplösta i vatten. Psylliumfröna är till för att dra ut orenheter ur tarmen. Det ser lite ut som små grodyngel när de svällt i vattnet men geggan smakar bara vatten.

Tog en choklad imorse och som jag förutspått är det den som är mest drickbar. Det finns cappuccino också men jag som inte dricker kaffe känner jag ett motstånd mot att ens pröva dem så jag byter ut dem mot choklad istället.

Full fart framåt på dag3.

Inga kommentarer: