lördag, september 08, 2012

Dag 5 och 6

Igår var jag uppe vid halv fem för att ta tåget till Stockholm. Jag var lite nervös att jag skulle vakna och vara hungrig men det var jag inte.

Tog en färdig choklad till frukost på tåget. Den var inte så god som jag trodde den skulle vara men bra.

I Stockholm blev det vidare färd till Älvkarleö för ett tre-dagars Överstyrelsemöte för Svenska Lottakåren.

Och vid det här laget börjar det kännas lite jobbigt att inte ära mat eftersom den är så god här. Och nu ikväll går jag miste om både efterrätt och ostbricka. Men, ser fram emot att kunna delta fullt ut på middagen på Riksstämman.

Imorse tog jag en promenad i solen. Härligt att komma igång ordentligt direkt. Och tack och lov har inte hungern gjort sig påmind. Men jag har en äcklig smak av ammoniak i munnen, dvs jag bränner fett, som inte går bort med munsprayen. Hoppas det går över snart.

Inga kommentarer: