lördag, mars 14, 2009

På väg hem

Så var stämman över. Vi var 13 personer och förhandlingarna gick enkelt. Efteråt fick jag förmånen att stanna kvar på styrelsens konstituerande möte. Jag har fått uppdraget att ge förslag på ett verktyg för hemsidan, www.psyop.se, så att administrationen av den blir enklare.

Jag fick också en bättre bild av hur det ligger till med psyopsförmågan i nästa stridsgrupp. Den ska inte ingå utan möjligtvis tar man in den beredskapsenhet som ska finnas från 2010, och då blir det ett helt annat ställningstagande för mig.

Hade en trevlig pratstund med Fredrik under promenaden från Karlbergs slott till stationen. Det visade sig att han kände Jenny som var på NLP Practitioner kursen. Jag tror helt klart på teorin om six degrees of separation.

Nu rullar tåget iväg. Ska bli skönt att komma hem. Ikväll är det ju också svensk final i Melodifestivalen.

Inga kommentarer: