torsdag, mars 05, 2009

Att inspirera andra att bli företagare

Igår var jag ner till Göteborg och Antenn (där jag går hos en jobbcoach) för att inför andra deltagare berätta om varför jag startade företag och svara på deras frågor. Det blev en grupp om ca 10 personer - himla kul.

Det blev mindre frågor än jag trodde men förhoppningsvis fick de svar på de frågor de hade. Hoppas de tar steget och blir egenföretagare. Det är verkligen kul.

Idag var jag till ett företag och presenterade mig. Hoppas de gillade mig, det verkar vara en kul bransch.

Nu på kvällen fick jag besök av Skatteverket. Jag lämnade in en lapp på informationen jag var på i förra veckan om att jag ville förstå bättre det här med att sälja tjänster utanför Sverige, jag ska ju inte lägga på moms på fakturan. Ha som kom förbi var jättebra så nu ska jag nog kunna få till en faktura med rätt terminologi.

Inga kommentarer: