torsdag, mars 12, 2009

NLP med Martin Blom

Igår hade vi en gästföreläsare på kursen som jobbat mycket med idrottsmän och kvinnor - Martin Blom.

Det var spännande att höra hans berättelser och se NLP lite mer i praktiken. Mycket hände inom mig som kommer att ta ett tag att processa men jag kom på vad min frustration ligger i. Jag letar efter att knäcka koden - fortfarande fast i inlärningsmönstret från skolan: att lösningen, det rätta svaret, serveras. NLP har inga rätta svar.

Efter dagens slut hade jag tre meddelanden och en av dem var från generalskereteraren på Svenska Lottakåren som undrade om jag ville delta i de utbildnings- och rekryteringskonferanser som kommer att hållas runtom i landet. Vilken härlig uppgift! Så jag sa ja så klart. Sedan var jag så uppspelt att jag hade svårt att somna.

Inga kommentarer: