tisdag, mars 03, 2009

En morgon med träning

Nu känns det som att jag kommit igång ordentligt med träningen igen.

I morse var jag in till Form Falköping och körde 30 min mag/rygg och 30 min styrka med Jill. Jag gillar Jill för hon pratar mycket, förklarar och eldar på. Det passar mig.

Jag visste att styrkepasset skulle bli lite jobbigt eftersom jag hade träningsvärk från garberobsjobbet i helgen. När vi körde igång med benböjarna och satte upp en afoten på stepbrädan blev det mycket jobbigare än jag tänkt mig. Det fick sin förklaring när jag insåg att jag satt brädan på ett steg högre än de andra. Det var bara att bita i...ouch.

När jag kom hem tog jag en promenad bara för att det kändes bra. Lyssnade klart på "Pattern Recognition" av William Gibson. En klart annorlunda bok men jag gillar ju att bli överraskad av en väl vävd story.

Inga kommentarer: