måndag, juni 15, 2009

Sista träffen med coachen

Jag har precis haft min sista träff med Rita, min jobbcoach från Antenn. Som en del i avgångspaketet från AstraZeneca fick vi ju möjlighet att träffa en coach och få stöd.

Rita har själv drivit företag så hon har varit perfekt för mig. Dessutom är hon så bra på att entusiasmera och att peka på de ställen där förändring krävs. Som egen företagare är man ju så engagerad i sin egen ide och ser inte alla grejor som behöver göras. Hon har dessutom ett bra nätverk som hon delar med sig av.

Vi har bland annat pratat om vikten av att ha något att lämna efter sig så att den potentiella kunden kommer ihåg mig. Senast lovade jag att jag till den här gången skulle ha med mig mitt "hisstal" och en leavepiece.

Efter att jag levererat så pratade vi om hur intrycket var på henne och hennes upplevelse av det hela. Utifrån det hittade vi några saker jag kan förändra för att ytterligare göra materialet tydligt. Nu ser jag fram emot att se den i tryck!

För mig har det varit väldigt värdefullt att ha någon som inte är insatt i min bransch hjälpa mig se saker som jag inte ser. Jag hoppas att jag kan vara samma stöttning åt människor jag möter.

Inga kommentarer: