söndag, juni 28, 2009

Att påverka med information

Idag har jag med tåg och buss tagit mig ner till Höllviken där Försvarsutbildarnas kursgård, Falsterbo kursgård, ligger. Jag ska tillbringa veckan med att lära mig den ädla konsten att producera material för att bedriva psykologiska operationer, eller psyop som det kort kallas.

Det är några år sedan jag gick grundkursen och fortsättningskurs men nu har förtsättningskursen gjorts om så att den koncentrerar sig på det taktiska utförandet. Kursen är uppdelad på produktion och TPT (de team som är ute och träffar målgrupperna). Jag ska naturligtvis gå produktionsdelen. Det ska bli himla kul.

Och väldigt roligt är det att träffa gamla bekanta igen. Och riktigt häftigt är det med all den kunskap som vi kan lära från varandra.

Inga kommentarer: