tisdag, september 01, 2009

Träffa släkten

Efter en upplysande helg i Enköping tillsammans med PSYOP förbundet fortsatte jag i söndags eftermiddag till Ludvika för att tillbringa några dagar hemma.

Igår tog jag och mamma en promenad i skogen. Jätteskönt väder var det. Eftermiddagen tillbringade vi med att klippa ner lönnarna som står utmed gärdesgården och på kvällen fick jag en ryggmassage. Gjorde inget ont medan mamma masserade men när jag steg upp från bänken hade jag ont i korsryggen. Jag hade haft ont där i lördags morse men sedna itne känt av det så troligen sätte massagen igång någon process. Imorse var det borta.

Idag var jag in och hälsade på farmor och farfar medan mamma gjorde en massage. Det var längesedan jag såg dem så det var kul att se att de såg pigga och glada ut. Farfar har fått ont i knät och tydligen byter de inte knäskålar. Och jag som trodde att det var den delen de kunde byta ut. I födelsedagspresent fick jag jättefina parfymflaskor i glas där korken föreställer två duvor, fyra olika storlekar. Farmor hade sparat dem till mig efter Barbro. De kommer att bli jättefina på min spegelbyrå.

Mamma bjöd mig på lunch på thai restaurangen som ligger mittemot arbetsförmedlingen (ligger den kvar?). Jag börjar ana en liten trend. Förra året åt jag fördelsedagslunch där med Camilla. Eller var det året innan?

Vi var hemma igen vid två och då ar mormor och Brolle redan där. Vi hade sagt halv tre. Men att de skulle vara där vid två hade jag och mamma väntat oss. Så pass bra känner vi dem.
Av dem fick jag en handmålad spånkorg. Väldigt praktiskt storlek och fint målad. Och så en broderad bakduk. Och Brolle hade hittat sockor med dalahästar på, kul!

Nu har jag börjat ta hand om plommonsaften.

Inga kommentarer: