onsdag, september 30, 2009

Snabbis i London

Igår var jag till London över dagen för att hålla utbildning i webbpublicering för en kund. Jag hade hoppats på att det skulle vara två dagar så jag hann med att vandra lite i staden under kvällen, men så blev det inte.

Steg upp halv fyra för att ta mig till Landvetter i tid för att hinna med kvart i sju planet. Sov gott hela resan över. Landade till och med tio minuter före utsatt tid. Heathrow Express till Paddington och en taxi till kontoret. Missade rusningstrafiken så det hela gick väldigt smidigt.

Träningen gick bra. Tycker jag i alla fall.

Från kontoret tog jag tunnelbanan till Paddington eftersom det var mitt i rusningstrafiken. Och så Heathrow Express igen.

När jag kliver upp framför terminal tre vid femtiden och scannar monitorn för var planet går från så hittar jag inget till Köpenhamn koockan sju. Jäklars tänkte jag, är det en anna terminal? Kollade boardingpasset (jag kunde checka in till hemresan vid utresan) för att se om det står något där och inser att planet går 18:00 och inte 19:00 som jag trott. Lite stressad blev jag men eftersom jag inte hade något bagage att checka in så tänkte jag att det nog var lugnt. In till säkerhetskontrollen, lätt igenom och så inne på terminalen.

Hann med att köpa gotter på Harrod's och en bagel, vilket var planen.

Hade ett byte på Kastrup. Åt en sushi. Landade på Landvetter vid halv tolv och började köra hemåt. Halvvägs hem slår bilen bakom på blåljusen och jag åker åt sidan för att släppa förbi men inser att de vill att jag ska stanna. Jäklars tänkte jag, vad är det nu. Jag hade inte kört för fort.
Visade sig att en baklykta var trasig. Så jag fick blåsa när de ändå hade stoppat mig. Första gången i mitt liv. Och andra gången jag blivit stoppad av polis.

Hemma igen vid kvart över ett. Nästan ett dygn borta.

Inga kommentarer: