onsdag, september 02, 2009

Företagarfrukost med svininfluensa och pilgrimsled

I morse var jag in till Lärcentra i Falköping på företagarfrukost arrangerad av Företagarna i Falköping. Trevligt att träffa lite nytt folk. Morgonens ämnen var också bra tajmat för min del.

Svininfluensan är ju högaktuell och kommunen berättade om det arbete de gör och gav rekommendationer hur företagen kunde tänka för att minimera sina risker. Första veckan i oktober börjar vaccinen tilldelas och då är det riskgrupperna som får först. Så där löste sig mitt dilemma om jag skulle vaccinera mig innan Mallorca resan, det går helt enkelt inte. Jag ställer mig fortfarande frågande till att vaccinera mig med något som inte är fullt testat så att det verkigen fungerar. Nåja. Samtidigt ser jag ju inte fram emot att smittas så klart. Tydligen så är värken i kroppen värre i denna influensa plus att man ligger sjuk längre, uppemot 3 veckor.

Turistchefen berättade om arbetet med att märka ut pilgrimsleder runt i kommunen och i samarbete med andgränsande kommuner. Perfekt, eftersom jag gått och funderat på det. Nu har jag till och med en akrta över dem. Funderar på om det inte vore något för en kåraktivitet förs Skövde lottakår. Vi får se.

Inga kommentarer: