måndag, maj 05, 2008

I tulpanernas rike

Idag är jag i Holland på vårt marknadsbolag för att träna en grupp människor i vårt publiceringssystem för webben.

Jag flög in igår kväll via Köpenhamn. Naturligtvis var flyget försenat från Köpenhamn så jag landade 20 minuter sent. Bagaget tog en bra stund att få och på väg till hotellet var det köer. Så jag var inte framme på hotellet förrän vid elva. Och då uppenbarade det sig att taxin inte gick på faktura som jag trott utan jag behövde betala. Och föraren hade inte möjlighet att ta kort. Tur som var så kunde jag köpa kontanter från hotellet.

Hotellet var en överraskning faktiskt, NH Hotel in Zoetermeer. Bianca bokade det åt mig och det låg fem minuters promenadväg från kontoret. När jag kom upp stod det en fin liten påse på sängen. Det visade sig att de har ett koncept speciellt för kvinnor. Påsen innehåll en liten necessär med extra shampoo och dylikt, en borste, nagelfil, läppbalsam och en sak för torrborstning av huden. det kändes jättepositivt. En bra sminkspegel fanns i dessa speciella rum, och en bra hårtork. Trevligt.

Inga kommentarer: