torsdag, maj 22, 2008

Bill på fiskafänge

Jättekul att träffa Bill igen. Petra kom också upp på söndagskvällen. Vi gick igenom den presentation vi skulle ha på måndagen och sedan promenerade vi iväg till en restaurang i närheten av Haga där vi träffade Johanna, Marc och Ian. Trevlig kväll.

Och jag fick min iPod Touch som jag beställt. Tyvärr hade Bill dock glömt laddaren hemma så jag får vänta med att använda underverket tills den kommer.

I måndagskväll gick jag och Bill till Haga och tog en fika på Nöllers. Det var så roligt att hitta det eftersom det är den mannen som vi på jobbet har använt flera gånger för att servera kaffe i våra utställningar.

Bill följde med mig hem på tisdagskvällen. Vi tog ett tåg vid fyra. Janno plockade upp oss i Falköping och sedan tillbringade vi större delen av kvällen med att gå runt och titta på gården.

Igår jobbade vi under dagen men åkte in till Falköping för att äta lunch. Jag visade Osterian, vi promenerade i centrum och så åkte vi upp på Mösseberg och tittade på utsikten.

På kvällen åkte vi ner till torpet och där fick Bill vara med på kräftfiske. Eftersom det är så tidigt på året var vi inte säkra på att det skulle bli något. Vattnet är ju så kallt och då är kräftorna inte så livliga. Men det blev sju stycken. Vi åt dem hemma sedan men det var inte rätt smak eftersom de inte hade stått i spadet så länge.

Imorse vinkade jag av honom vid tåget. Jätteroligt att han äntligen har kunnat se något annat än hotellet i Göteborg och vägen till jobbet.

Dock fortsatte hans otur med flyget. Han skicade ett textmeddelande från Kastrup att flyget till Newark var försenat med 4 timmar...

Inga kommentarer: