torsdag, januari 14, 2010

Varför är det så svårt?

Hade tandläkartid idag. Faktiskt var jag glad över det för i tisdags bet jag av en bit av en tand, det visades sig att det var en gammal algning och en av de tänder jag skulle laga. Tur i oturen.

När jag svänger in till parkeringen (som är rätt liten med några snedställda och en del platser på rad) så är det rätt fullt ser det ut som, men det visar sig att de bilar som står på rad har ställt sig med så mycket luft att det lätt hade fått plats te bilar till.

Det här är ett fenomen jag iakttagit många gånger. Det verkar som att så fort det inte finns en synlig linje (men öven då ibland) så är det väldigt svårt att ställa sig så nära det går utan folk lämnar luckor som ibland är så att det nästan går in en bil emellan. Vilket gör att färre bilar totalt får plats.

Varför är det så svårt att ta lite hänsyn och tänka på andra?

Inga kommentarer: