torsdag, januari 07, 2010

Kraschlandning

Fick ett uppdrag av en kund under sen eftermiddag och tänkte att det är så pass litet att jag gör det på direkten för att få lite cred. Helt fel. Allt gick åt skogen. Jag uppdaterade. Kunden skulle kolla. Inte en länk funkade. Systemet kajkade ihop fullständigt och vägrade låta mig göra länkar.

F**

Drog iväg ett mail till support i Indien. Efter tio minuter ringer jag. Mitt i samtalet med att få den stackars ärendemottagaren att förstå vad mitt problem är så ringer support. Tack! Där fick de en massa pluspoäng.

De jobbade på, fick ett mail. De flesta länkarna funkade utom en. De hade inte riktigt förstått vad jag menade. Ringde och frågade (mer pluspoäng) och rättade till..trodde de, men det blev fel. Jag skrev tillbaka och sa att inte riktigt så. Får ett mail tillbaka med tre sätt de kan göra det på och jag ilsknar till igen. Alla pluspoäng borta (nja, så pass mycket kvar att jag inte ringde och skällde ut dem). Jag fick helt enkelt skriva instruktion tillbaka hur de ska göra. Vojne.

Inga kommentarer: