söndag, januari 17, 2010

Avatar

Igår var jag och Janno och såg Avatar. Det kändes som att alla andra hade sett den redan och alla tycke den var bra. Tyvärr gick det ju inte att se den i 3D i Skövde, då fick man åka till Göteborg.

Vi tog en buffe på vårt vanliga ställe, Oriental Palace. Så mycket folk har vi aldrig stött på där. Kul för dem. tyvärr gjorde det att servicen var slö.

Vi satte oss i de obekväma stolarna i salongen och reklamen drog igång. Det blev någon trailer och så en till..trodde jag...det tog ett tag innan jag förstod att filmen börjat. Ingen klassisk öppningsscen med titel och namn på skådespelare.

Väldigt vackert gjord. Annan tvist på aliens än jag är van vid men rätt platt och förutsägbar story. Den levde inte upp till mian förhoppningar. Jag trodde något i stil med Sagan om ringen i själva känslan.

Efteråt berättade janno att storyn är en rip-off av ett antal gamla videospel.

Inga kommentarer: