måndag, augusti 04, 2008

Ut med det gamla och in med det...äldre

Efter att nu ha tillbringat ett antal veckor på semester hemma, vilket är alldeles underbart, har jag fått lite abstinensbesvär och var tvungen att komma bort från fågelkvitter och min mans släkt. Vad kan vara bättre än att åka på shoppingtur? Problemet var att himlen bestämde sig för att använda just idag till att se till att allt vatten som borde spridits ut över de senaste veckorna levererades på en och samma gång, 50 mm.

Jag tänkte att jag skulle trotsa det hela i alla fall och åkte in mot Falköping. Jag var in på Granngården för att se om de hade någon bra grej att lägga under knäna när jag rensar rabatter, men ingen lycka. Sedan till Rabalder som hade rea. Provade en massa men höll mig från att köpa något.

Sedan gav jag upp och åkte hem och strök istället. För att göra något roligt så gick jag igenom garderoben igen och provade de kläder som vid förra rensningen fortfarande var för litet. Nu åkte allt upp och en kasse till med förstora kläder går till någon insamling.

1 kommentar:

Anonym sa...

du behöver en sån här

http://www.classicum.se/shop_art.asp?id=242&catid=140

eller en sån här kanske?

http://www.classicum.se/shop_art.asp?id=417&catid=151