söndag, augusti 10, 2008

Tager du

Igår var vi på Jonas och Magdalenas bröllop i Skåne. Jonas är Jannos jobbarkompis. Jag hade aldrig träffat någon av dem innan.

Vi åkte ner i fredags och jag hade bokat hotell i Helsingborg eftersom Janno ville titta förbi Narvells och köpa spisfärg. Vi kom ner i så pass tid att vi hann till Narvells precis innan de stängde. Problemet var bara att de hade semesterstängt...vilket de inte hade lagt ut på sin hemsida. Dåligt.

Vi checkade in på Scandic North och tog oss sedan in till centrum. Vi tog ett varv och kollade in vad som fanns men bestämde oss för kinesiskt. Första gången jag åt ute sedan jag började med diteten. Det gick bra, jag hade bra disciplin. Gott var det.

På lördagen åkte vi till Harlösa för en rundtur i Jonas och Magdalenas hus. Det byggdes som ett vandrarhem men när de köpte det var det omgjort till tre lägenheter. De har slagit ihop de två lägenheterna på markplan och hyr ut lägenheten på ovanvåningen. Full källare är det under också. Stort som attan. och i väldigt stort behov av renovering. Det kändes väldigt skönt att vårt hus var i så pass bra skick.

De gifte sig i Harlösa kyrka. Väldigt vackert. När de gick in i kyrkan var det första gången som både jag och Janno såg Magdalena.

festen hölls på Södra Sandby IF. God mat och många tal och spex. Roligt som åskådare men jag är glad att jag inte blivit utsatt för något sådant. För mig och Janno passade det verkligen att åka bort och bara vara vi.

Eftersom Janno skulle åka och jobba på söndagen så var vi tvugna att lämna efter middagen. Vi stannade till vid Eslövs Hv kompanigård så jag fick byta om. Janno körde första halvan av vägen sedan gjorde jag sista halvan.

Snacka om blixtvisit.

Inga kommentarer: