torsdag, augusti 14, 2008

Tack för generna mamma

Idag var jag in och träffade dietisten. Jag äter ju alla mål inklusive mellanmål sedan ungefär en och en halv vecka tillbaka.

På de senaste två veckorna hade jag "bara" gått ner 3 hekto. Skönt att det i alla fall var ner. Det är inte ovanligt att man går upp några kilo efter att man börjat äta igen eftersom kroppen helt plötsligt får något att spara på. Dessutom har jag ju börjat träna och muskler väger mer än fett.

Jag fick en liten ögonöppnare igår kväll när jag kollade på "Du är vad du äter". Det var ett par som behövde gå ner i vikt. Tjejen var 33, vägde 135 kg och hade högt blodtryck, tog mediciner mot blodfetter och hade haft en stroke. Snacka om tur jag har haft som vägde mer än så och aldrig haft fysiska problem. Bra gener i släkten alltså.

Inga kommentarer: