fredag, juni 27, 2008

Vikten vidare neråt

Vilken härlig start på dagen. Jag har varit in till sjukhuset och vägt mig, - 6,4 kg på tre veckor.

Jag och dietisten pratade också igenom hur jag ska börja äta igen. Jag har ju bara två veckor kvar på kuren. Så nu har jag en plan och lagom till Jonas bröllop äter jag alla måltider igen.

Jag fick också en plan för när jag väl äter alla måltider där det står vilken mängd jag ska ha av allt för att hålla mig inom 1500-1700 kcal om dagen. Det bästa där var att det står att jag på lördagar kan byta ut mellanmålet på kvällen till popcorn! Det är faktiskt det enda jag har saknat.

1 kommentar:

smul sa...

Du har verkligen varit duktig! Jag följer det du skriver fortfarande men jag är dålig på att kommentera. Fast jag gillar att följa lite av vardagen i gamla hemtrakten. Här och då dyker det upp ett namn på någon jag vet vem det är, eller ett affärsnamn. Det känns liksom lite tryggt.