tisdag, juni 17, 2008

Är på tjänsteresa i England igen, gör ju den resan en gång i månaden ungefär. Jag lämnade Landvetter igår kväll. När vi klev på planet fick vi höra att vi kunde bli upp till en och en halv timme försenade eftersom president Bush var på besök i London och skulle lämna Heathrow den kvällen. Turligt nog fick vi en ny slot-tid rätt snabbt och blev "bara" ca en halvtimme försenade.

Idag har jag hälsat på Current Medicine Group och tränat tre personer i ESIweb. Vi hade massor av problem med tekniken så tyvärr fanns det inte möjlighet för dem att pröva själva speciellt mycket men de var nöjda ändå.

Tog mig till Euston tågstation via tunnelbanan. Den linjen, Northern line, var mycket trevligare än andra jag åkt. Måste vara ett senare tillägg till nätet för stationerna var riktigt fräscha. trevligt. På Esuton station shoppade jag en sjal till klänningen jag ska ha på Jonas bröllop i sommar. Jag hittade också en rolig bok att ha recept i och lite småsaker till. Rätt överbelastad när jag begav mig till tåget.

Jag reste förstaklass till Macclesfield med Virgin Trains. Jag gillar att åka tåg istället för att flyga. Flyget sparar mig ingen tid i alla fall. Nu sitter jag på mitt stamställe i Prestbury; The Bridge.

Inga kommentarer: