lördag, september 02, 2006

Läkare och lederhosen

Är i München på ERS kongressen. När jag klev på planet igår och såg posterrullar och ERS väskor från tidigare kogresser kliade det i mig att skrika: "Show of hands. How many are going to the ERs congress?". Jag är säker på att det hade varit majoriteten.

Vi bor på ett fem-stjärning hotell och jag njöt fullt ut igår kväll av fantastisk room service och ett gott glas vitt vin.

På förmiddagen tog jag en sväng nerefter shopping-gatorna. Gatan hotellet ligger på är Münchens Fifth Avenue så där går inte att gå in, men något kvarter bort fanns en bättre prisbild. Hittade en snygg röd dataryggsäck.

När jag klev av rulltrappan i ett varuhus fann jag mig mitt bland lederhosen. Jag trodde inte att tyskarna tog dessa på sådant allvar men tydligen gör de det. På söndagar lär de sätta på sig dem och spatsera på gatorna. blir intressant att se det i morgon.

Inga kommentarer: