fredag, augusti 18, 2006

30-årsfirande på motorcykel

Igår fyllde jag 30. Det firade jag genom att ta med mig Janno och motorcyklarna till Thorskogs slott i Bohuslän, några mil norr om Göteborg.

Vi anlände på onsdag eftermiddag, checkade in och tog en tur till kusten. Åt kvällsmat i Stenungssund. På väg tillbaka till slottet fick Jannos Honda oljebrist så han fick ta min BMW och åka och köpa. Tillbaka på slottet tittade vi runt inne och satt sedan i de skäna läderfotöljerna i entren och läste tidningen.

Igår åt vi en god frukost (det bästa med att bo borta) och begav oss sedan via småvägar till Tjörn och Orust, efter att ha slangat bensin från Hondan eftersom min BMW fick soppatorsk. Åt lunch i Skärhamn på en Thailändsk restaurang och fortsatte sedan till Mollösund dät vi tog en glass på Emmas cafe. Fortsatte sedan norrut och kom via Uddevalla och Trollhättan småningom tillbaka till slottet där vi åtnjöt en god treträttersmiddag åtföljt av en promenad i trädgården. Jag fick ett par vackra örhängen av Janno i födelsedagspresent.

Imorse styrde vi kosan hemåt och var rätt nöjda när vi strax efter lunchtid nådde Floby igen.

Inga kommentarer: