torsdag, september 15, 2005

Sondering av terrängen

Idag har Janno fått OK på sin konsultfirma. Så nu kan han inleda slutförhandlingarna med sin uppdragsgivare.

Ikväll har vi också snackat med en hv bat C i Skaraborg i den bataljon inom hemvärnet däruppe som vi troligen kommer att tillhöra. Det var en trevlig människa. Jag ville prata med någon därifrån för att känna om det kändes bra, att det kändes som en bra anda och genuint intresse. Och det gjorde det.

I helgen har jag övning med min nyvarande bataljon så då ska jag meddela C den glada/tråkiga nyheten. Tydligen är det så att jag får avrusta härnere och utrusta där uppe igen. I och för sig så innebär det ju en utrustning mindre att packa och flytta.

Nu har de första pusselbitarna börjat falla på plats. Nu är det bara jobb till mig och hus som fattas.

Inga kommentarer: