onsdag, juni 29, 2005

Semester på 'hemmaplan'

Ahhh.....att gå barfota i gräset igen.

Jag är hemma i Dalarna på semester. Förra veckan var väldigt bra. Janno kom ner från Boliden. Som vanligt fanns det lite grejor att fixa på bilen. Vi polerade upp lacken - det blev en helt ny bil! Hjälpte mamma med hennes rostskador också.

Janno och jag var och tittade på Falu Koppargruva och i lärdags tog vi med oss mamma på antikmässa i Mora. Jag fick en gammal dalakista av Janno i tidig födelsedagspresent. Troligen från 1800-talet och stående på ben. Väldigt fin.

Vi har badat mycket i bäcken också - vilket tydligen inte min kropp gillade för i måndags vaknade jag med halsont och lite feber. Typiskt. Ingen egentlig förbättring de här dagarna. Turligt nog så har jag hela 'Start Trek: Deeep Space Nine' serien att titta på :)

I morgon bär det av till Uppsala.

Inga kommentarer: