måndag, mars 29, 2010

Ojdå, var det Nässjö?

Har varit i Revinge (P7) idag för uppstart inför Svenska Lottakårens sommarskola.
Kul att träffa alla igen och jag ser verkligen fram emot att jobba i sommar. Och dessutom är min kurs Ledningsstöd full :)
Vi tittade på beställningar av materiel och mat och gjorde en grovskiss på schemat när det gäller studiebesök och slutövning. Det kommer att bli toppen.

På väg tillbaka till Lund stannade jag och Carin i Södra Sandby och tittade in på en skoaffär. Jag köpte ett par röda träskosandaler och ett par MBT gympaskor - skor med liksom en gungbräda under vilket gör att foten får en instabilitet som gör att kroppen använder stabilitetsmuskler så det blir som ett träningspass hela tiden när man har dem på.

Så satte jag mig på tåget hem och lyssnade på podcasts. Slumrade till och vaknade upp när vi lämnar Nässjö. Det är första gången i mitt liv jag har missat en avgång.
Ingen stress eftersom jag kände till sträckan och visste att det skulle gå att ta sig tillbaka till Nässjö och nästa tåg till Falköping.
Konduktören var toppentrevlig och kollade upp anslutningar åt mig och har pratat med personalen på tåget jag ska ta tillbaka till Nässjö.

Inga kommentarer: