torsdag, mars 25, 2010

Härligt träningspass

Jag har gett mitt gym, Form Falköping, en ny chans. Pratade med Linda i förra veckan och i måndags visade hon mig EasyLine maskinerna. Ett antal styrekemaskiner som går på hydraulik, dvs ju mer jag tar i desto större blir motståndet. Och mitten står en pelare som lyser grönt när man ska träna och blir röd när det är dags att byta maskin. Perfekt.

Idag har jag prövat ett nytt pass: BodyVive. Och är frälst. Jag har hittat ett nytt favoritpass och en ny favorittränare. BodyVive innehåller både styrka och kondition som görs till härlig musik, just nu 80-tal. Och rörelserna kräver koordination, så jag får en utmaning för både kropp och hjärna. Helhärligt. Jag är alldeles slut men helt lycklig. Endorfinerna sprutade i takt med svettet.

Egentligen är passet lite för sent på förmiddagen för mig men jag får ta mig den tiden helt enkelt.

Inga kommentarer: