fredag, mars 14, 2008

Projektledarkurs

Den här vekcan har jag gått första delen i Projektledarprogrammet som leds av Wenell. Vi är 13 personer från olika företag och branscher. Petra går också samtidigt som mig. Vi bodde på Krägga Herrgård. Fantastisk mat.

Det har varit helt otroligt kul och berikande. Jag älskar verkligen kunskap. Att få ställa frågor och resonera och få del av erfarenheter som andra gjort. Har haft en hel del aha-upplevelser.

Det blir förstås långa dagar. tidigare var första träffen bara tre dagar. Jag förstår inte hur de hann med.

Programmet består av tre träffar med ca en månads mellanrum och sedan en sista träff efter ca ett halvår. Till nästa gång har vi i hemläxa att göra vissa moment i ett riktigt projekt. Petra och jag ska göra det på AZ-Air migreringen.

Inga kommentarer: