lördag, februari 23, 2008

Nattsvart med myspys

Igår blåste det i rejält på eftermiddagen. Det var alldeles lugnt på förmiddagen vilket var tur eftersom gubbarna langade takbrädor från källaren upp till nya sovrummet via fönstren.

Det friskade i mer och mer och regnade. Janno och jag åkte vid halv sex tiden in till Falköping för att handla. Knappt så det gick att få upp bildörren när vi kom till ICA på grund av blåsten.

När vi for hem igen och kom till Gökhemskorset så tyckte jag att det var ovanligt mörkt. Det måste vara strömavbrott sa jag. I Ullene var det lika svart. Men det såg ut som om det lyste i Bolsbacken, men det måste ha varit ett stearinljus. När vi svängde i kurvan och såg att Bertils utelampa inte lyste och strax efter såg att vår inte lyste så förstod vi att det var strömavbrott.

Tack och lov hade vi planerat för hamburgare till kvällsmat så Janno gjorde fyr i vedspisen så vi kunde steka dem. Mer bekymmer blev det med kvällsunderhållningen, vi hade tänkt titta på Morden i Midsumer. Det löste vi genom våra bärbara datorer.

Efter tre timmar kom strömmen tillbaka.

Inga kommentarer: