torsdag, januari 31, 2008

Ständig förändring

Är något konstant numera? Der känns som att allt är i ständig förändring. Det kanske det alltid har varit men det känns som att förändringarna snurrar fortare och fortare.

På jobbet är vi ju inne i en omorganisation igen, den senaste var inte mer än två år sedan. Självklart förändras de yttre förutsättningarna men ändå. Den här gången mår jag inte dåligt av det i alla fall. Jag är mer säker på min kapacitet.

Som lotta är jag ju inte främmande för flexibilitet och anpassningsförmåga, det har jag övat massor av. Konsten är att se det som positivt, se det som en utvecklingsmöjlighet och inte som gud vad tråkigt.

Det viktiga är nog ändå att se till vad som är viktigast i livet och även om jobbet är kul så är det väl ändå inte meningen med livet?

Inga kommentarer: