söndag, februari 24, 2008

Shopaholic

Idag var jag in på Utropet, auktionshallen här i stan. De har bytt ägare och kör nu regelbundet varannan helg igen. Och så har de visning på fredagseftermiddagen innan varje auktion. Toppen eftersom jag inte behöver gå upp så tidigt på söndagsmorgonen då :)

Det fanns en massa kul. Jag köpte ett trädgårdsbord i bryggarstil eftersom vi har sådana stolar. Dock påpekad Janno när jag berättade det för honom att vi redan hade två bord. Nåja.

Mamma är ute efter en skänk. Jag köpte två så får hon se om hon vill ha någon av dem. Jag köpte också en helkroppsspegel, tre kistor och en herrans massa glas. Tio stycken stora och några snapsglas med fin etsning. Och så fanns det en glasservis på 60 stycken med en guldkant, jag fick dem för 250 kr. Och så en plafond och en mer vanlig lampkupa att hänga i taket eller ett fönster.

Släpkärran var upptagen så jag fick köra två omgångar med bilen. Tack och lov var Siv också på plats så hon kunda ta en del. Efteråt åt vi en bit Thailändskt.

Det blev en heldag. Men kul var det.

Inga kommentarer: