fredag, januari 25, 2008

Humöret på topp

Var precis inne på Högskolan Kalmars webbstudieplats för att kolla om jag fått någon mer feedback på en uppgift. De hade nu tittat på uppgift 3 som gick ut på att publicera en film strömmande och en ljudberättelse som podcasting med validerad xhtml kod, layouten i validerad CSS och podcasten med validerad RSS fil. Enda grejen jag hade problem med när jag skapade filerna var att Firefox struntade i koden att inte autostarta filerna.

Men jag hade gjort rätt och fick ett VG :) Lärarna påpekade att vissa versioner av Firefox inte klarar av den koden, så jag får uppgradera.

Jag blev så glad att jag ringde och väckte Janno som karterat borrkärnor till ett i natt....

Idag ska jag bara jobba halvdag. Lottornas överstyrelse har sammaträde i helgen så jag sätter mig på tåget till Stockholm i eftermiddag. Ska bli himla kul. Måste komma ihåg att snöra i de nya snörena i kängorna bara. Förhoppningsvis finns det snö i Älvkarleö.

Inga kommentarer: