onsdag, april 11, 2007

Viktgrupp i Falköping

Jag har fått en remiss till Falköpings lasarett för att delta i deras viktgrupp. Kändes väldigt positivt och när jag var där och tog prover så lät det fortfarande bra.

Jag var på den första föreläsningen i torsdags. De hade ett introduktionsmöte veckan innan men jag var i ju New Orleans. Vi är sju stycken. En sköterska, en dietist och en dietistelev höll i mötet. Eleven skulle prata om mat. Det var på samma nivå som hemkunskapen i skolan. Trist.

Det frågades ingenting om våra mål, vad vi kände, vad vi trodde var problem. Ingenting.

Efteråt pratade vi tjejer och de andra tyckte lika som jag. Skrämmande. Jag och en tjej pratade lite mer efter att de andra gått och vi lovade varandra att vi skulle ha gjort en viss mängd träning tills nästa möte. Jag lovade att promenera fyra gånger.

Inga kommentarer: