torsdag, april 05, 2007

Bagage på rymmen och kapitalismens segertåg

Tillbringade förra veckan i New Orleans på en läkarkongress med jobbet. Vi lanserade nya studiedata och mitt ansvar var att se till att materialet kom upp på webben. Men kul hade vi. Mycket god mat och dryck.

Jag bodde på kanten av French Quarter men var inte så imponerad av det. Bill och jag tog en tur med en ångbåt på Mississippi, det var trevligt. Guiden var väldgit bra.

Jag köpte med mig en massa gottis hem. Dock kom inte väskorna hem tillsammans med mig. De dök upp fyra dygn senare...

Lagom kul eftersom jag då skulle fara till England. Och när jag kom hem från England igår kväll startade inte bilen. Fick tag i en bärgare som kom och drog igång mig. Jag kunde betala tjänsten med kort. Det du. Nu är vi verkligen på väg mot ett penninglöst samhälle.

Inga kommentarer: