måndag, juli 17, 2006

Ett morrande monster mellan benen

Arbetsdag igen efter två veckor i försvarsmaktens famn. Chock.

Först var jag i Höllviken och gick fortsättningskursen i PSYOPS. Överraskande många från min grundkurs var med. Kul. Vi fick också info om det PSYOPS förband som FM håller på att utveckla. Vi blev också uppmanade att starta en PSYOPS förening - så det ska Carla fixa.

Förra veckan var jag i Uppsala och deltog i handledargänget för HvUndKOmp omskolningen. En mycket tänkvärd resa. Kul och utmanande. Jag fick dessutom gå i befattning under utbildningsövningen. Ska förhoppningsvis vara med på en org & metod övning i september och sedan delta i utvecklandet av utbildningen framöver. Skoj!

Två veckor som gjort under för mitt självförtroende.

Idag tog vi en tur med våra MC. Fantastisk natur att glida fram genom med ett morrande monster mellan benen. Vilket skönt ljud!

Inga kommentarer: