tisdag, juli 25, 2006

Tillbaka till vardagen

Har haft en skön vecka hemma. Vi tog det rätt lungt, även om jag inte sov mer än runt 6 timmar per natt förra veckan heller. Janno fick jobb halva veckan så jag var hemma ensam på dagarna.

I torsdags kväll var vi ner på torpet och åt kräftor. Jag tycker fortfarande det är konstigt att äta dem innan min fördelsedag.

I lördags var vi in till Skövde och fixade ett nytt mobilabonnemang till mig som för en månadskostnad låter mig ringa gratis till andra teliamobiler. Perfekt när jag är i Lund och Janno norröver.

Värmen har forsatt att ligga tät, luften har nästan blivit kvalmigare för var dag. Dålig isolering i huset gör att lägenheten ligger på 27 grader. I lördags öppnade vi alla fönster på vid gavel och det blev ett skönt drag men till och med jag har legat utan täcke på nätterna.

Inga kommentarer: