torsdag, augusti 18, 2011

Sicken födelsedag

I tisdags körde jag upp till Persbo. Skulle ha åkt förra veckan men vågade inte köra bil då på grund av fallet, men nu kändes det OK.

När jag kommer till övergångsstället vid Stadshuset i Ludvika hinner jag inte med att se att bilen framför bromsar in för en person utan jag kör in i bilen. Och jag tappar nästan andan när bältet drar i mitt på min onda bröstkorg.

Föraren i den andra bilen verkade i alla fall må bra så efter att jag fått hennes detaljer så åkte hon vidare, med intryckt baklucka.

Jag fick tag i Anders som kom med en sopkvast och borstade undan lampglas från vägen. Janno satte sig också i bilen. Mamma och pappa kom så mamma kunde köra mig till akuten och pappa och Anders fick hem min bil.

Jag röntgades och det konstaterades att det inte fanns några sprickor i skelettet.

Janno kom över igår kväll igen för att äta tårta - jag fyllde 35 - och titta på skadorna. Lyckligtvis blev det inte värre än att fram plåten, lyktorna och motorhuven behöver bytas så om allt går väl kan jag köra med den bilen i slutet av nästa vecka igen.

Under eftermiddagen var mamma och jag till Bergslagsodlingar för att införskaffa min födelsedagspresent: mini-kiwi. Man behövde en han och en hon planta så nu står Oscar och Paula i carporten och väntar på att åka till Västergötland.

Inga kommentarer: