lördag, augusti 06, 2011

Genom golvet

Igår hjälpte jag Janno och Rune att bära upp fönster och dörrar upp på vårat loft. De har kört grejor från torpet så att vi har allting samlat och lättillgänligt.

Vi åkte ner till torpet och hämtade några cyklar Janno haft stående i det gamla fårskjulet. De bytte tak på det i torsdags och fredags från halm till tegel.

Cyklarna ställde vi in i gamla ångmaskinshuset hos oss. I mitten på byggnaden har ångmaskinen stått nersänkt och det hålet är överlagt med tjocka brädor, men när jag klev in med en cykel gav brädorna efter och jag rasade ner. Det var inte djupare än upp till mina armhålor men jag slog i bröstet kraftigt och tappade nästan andan. Otäckt men inget verkar vara brutet.

Janno hämtade en stege så att jag kunde klättra upp och vi såg att brädorna på den sida jag klivit inte låg på en kant utan bara i luften med stöttor under. Stöttorna måste ha rasat undan av någon anledning.

Hade väldigt ont i bröstet igår kväll och kunde inte lägga mig ner i sängen utan att Janno fick hålla emot så att jag inte behövde använda musklerna. Smorde med Aloe Vero direkt jag kom in och innan jag somnade smorde jag med Aloe MSM kräm. Imorse när jag vaknade gjorde det betydligt mindre ont och jag kunde ta mig ur sängen själv.

Jag tror inte skelettet har fått någon spricka heller och jag hoppas att det inte har blivit någon muskelhinneinflammation men det visar sig. Otroligt nog har jag inte ett blåmärke.

Inga kommentarer: