söndag, februari 21, 2010

Snöyra och skrivglädje

De senaste dagarna har det snöat rejält igen. I fredags skulle jag ta mig ner till Göteborg på förmiddagen för att träffa Martina men tåget var en timme sent så vi ställde in.
Vid lunchtid gjorde jag ett nytt försök och då gick det bättre - när Västtrafik körde.

I onsdag var jag ner för att träffa Helena på hennes företag UDK och diskutera ett uppdrag att skriva om en manual för ett av deras system. Helkul. Så nu var jag på väg tillbaka till dem för att visa upp hur jag hade tänkte lägga upp det och reda ut lite saker som jag hade fastnat på.

När jag promenerade från stationen till Avenyn träffade jag på Maria från coaching kursen. Härligt att höra att hon nu startat sitt eget företag! Måste verkligen komma ihåg att boka en fika med henne.

Hos Helena och Fredrik gick allt bra. Det hade snöat lite hela dagen och yrde rätt rejält så jag var lite orolig att tågen inte skulle gå hem men det gick bra.

Nu har jag suttit hela helgen och skrivit i manualen. Har kommit på att jag verkligen gillar det. Och jag är bra på det.

Under helgen nu har SJ ställt in en massa tåg på grund av snöovädret så tur att jag inte skulle någonstans :)

Inga kommentarer: