lördag, november 07, 2009

Falun

Idag är jag i Falun för att träffa kårer från Dalarna och Värmland. Ska bli väldigt spännande.

Jag körde upp igår och fick låna Sivs bil eftersom våra behövde service. Hade lite problem att starta den efter en paus hos moster. Den startade bra efter lunch hos mamma men efter att jag tankade utanför Borlänge så var det lite problem igen.

Jag kom fram till Dalregementet och träffade på P-G. Och fick information av Ilse.

När jag sedan skulle ner till tåget och hämta Ina så gick bilen inte igång. Ina fick med sig en taxichaufför som kunde bilar och vi provade att dra igång den men ingen lycka. Så Ina och jag tog bussen ner till centrum och åt middag på en restaurang. Sedan promenerade vi till stationen och mötte Anna-Karin, och så en taxi upp till kasern.

Nu har vi sovit gott och ätit en god frukost på Dalasalen.

Inga kommentarer: