torsdag, augusti 06, 2009

Övning slut

Nu är utbildningsövningen slut. När jag skulle gå på mitt pass 1000 var staben nerplockad och urstädad. Lite snopet.

Vi har haft reflektion efter övningen och är överens om att det har varit kul och lärorikt. Vi har haft väldigt bra och öppet klimat.

Eftersom jag fick rollen som gruppchef har jag reflekterat över det. Jag är väldigt nöjd med det samarbete vi gruppchefer hade och det passcchema vi fick ihop. Jag är också rätt nöjd med min inledning när vi samlades i staben och gick igenom vad som skulle finnas i den och hur allt skulle placeras. Jag hoppas att jag har haft lugn och varit tålmodig och inte snäst av någon. Jag vet att jag har varit lite inflexibel i vissa situationer och inte lyssnat på andras förslag utan haft min åsikt och det behöver jag fortsätta jobba på. Men i stort är jag nöjd.

Inga kommentarer: