måndag, september 15, 2008

Alla goda ting är tre

Idag har jag haft en kanondag. Inte med vädret, men det har ändå varit hyfsat.

1. Jag var in till sjukhuset och träffade dietisten. Jag trodde att jag hade gått upp (vilket inte är helt otroligt att man gör efter en publverdiet när kroppen ska vänja sig vid mat igen) men stod kvar på samma som förra gången. Topp! Och som bonus hann jag med att köpa en ny pump till cykeln.

2. Carina ringde och berättade att hon fått klartecken på att jag får jobba som instruktör under KFÖ'n som hennes Hv-bataljon har om några veckor. Sweet.

3. Gick på Dansa Mix passet på Form Falköping nu ikväll. Det var dags för en ny koriografi och den har Form nu tagit över och gör i egen regi. Det var skitkul! Lite mer fart i låtarna och lite mer tankekrävande steg. Love it.

Inga kommentarer: