torsdag, april 03, 2008

En rätt OK dag

Idag är jag på kontoret. Pendeltåget från Glöteborgs central till Mölndal var försenat så bussen hade redan gått. Tack och lov var det en go morgon så jag promenerade till kontoret istället, det är ju inte så långt. Planen är att jag ska gå tillbaka också. Jag känner mig lättare fast mer på insidan. Svårt att förklara. Det känns inte som att jag rasat en massa kilon men som om jag har rensat ut inuti.

Var på ett seminar om förändring. Vi omroganiserar ju igen och det är nyttigt att påminnas om hur vi reagerar, som de stenåldersmänniskor vi en gång var.

Jag och Mats hade också en bra diskution om vår grupp och hur vi ska föra den framåt i förändringen. Kan bli bra.

Hörde på ett föredrag om ett Idea Management verktyg som vårt dotterbolag i USA testar. Spännande.

Allt som allt en rätt OK dag.

Inga kommentarer: