onsdag, november 15, 2006

Mitt i magikens centrum

I söndags flög vi till Orlando. En lång och trång flygning. Vid tio kom vi äntligen till hotellet. Vi bor 3 miles från Disney World.

Igår upptäckte vi att man definitivt behöver bil i Florida. För att ändå komma iväg från hotellet begav vi oss till Disneys Animal Kingdom och hade en riktigt trevlig eftermiddag.

Tree of Life i Animal Kingdom

Idag var vi tvugna att ta en tur för ett företag som säljer timeshares i området där vi bor. Vi bor nämligen gratis på grund av det. Det funkar så att man "köper" en andel i en lägenhet som man sedan kan använda en vecka om året - på samma ställe eller byta till ett timeshare någon annanstans. När vi sa nej efter turen så höll det nästan på att bli otrevligt - de försökte med att sänka priset två gånger.

Phew. Sedan blev vi hämtade av en hyrbilsfirma och fick en Chrysler PT Cruiser.

Vi lyckades efter lite irrande - som till slut drev oss till en Seven Eleven för att köpa en karta - hitta tillbaka till hotellet. Vi hade köpt lunch i Celebration. Vi skyndade oss att äta den och drog sedan till Buggy Creek och åkte Airboat. Rätt kul upplevelse, vi fick se några alligatorer.

Efter båtturen skyndade vi oss tillbaka till hotellet för ett snabbt klädbyte och sedan vidare några kvarter till Arabian Nights för att se deras dinner julshow. Biljetterna ingick fick vi som tack för att vi gick turen på morgonen. Det var en fantastisk show med massa härligar hästar, även om storyn inte riktigt höll.

Arabian Nights julshow

Inga kommentarer: