fredag, oktober 27, 2006

Tack Air France

Igår flög jag till Bordeaux via Paris med jobbet. Stormen som var på väg in över Skandinavien hann inte ställa till med tillräcklig vind för att flygningen skulle bli inställd, dock orsakade den starka motvindar vilket gjorde att planet landade i Paris 15 minuter innan mitt andra planet skulle lyfta till Bordeaux. Jag trodde inte att jag skulle hinna med.

Dock var sträckan till nästa säkerhetscheck inte så lång. Men den arroganta vakten där ville inte låta mig gå före i kön, svarade mig på franska så frågan är om han ens brydde sig om vad jag sa.

Samma tid som flyget skulle lyfta gick jag igenom säkerhetskontrollen. När jag kommer runt hörnet och ser gaten så håller de tack och lov fortfarande på att borda. Ibland ska man ha tur.

Men mitt bagage kom ju då inte fram till Bordeaux. Men Air France har fattat det hela med customer service. Samtidigt som bagagebältet började rulla ropade de på mig i högtalarna och jag fick hjälp av en trevlig dam att se till att mitt bagage kom fram till hotellet. Det levererades vid lunch idag. Jag fick också en liten necessär med tandborste, hårborste, deodorant och en t-shirt. De har tänkt till.

Tack Air France, jag flyger gärna med er igen.

Inga kommentarer: